cvs apotheek apotheek uur http://hollandpillen.com/ medicijnen voor paniekaanvallen
BRW customer experience

Wilt u ons volgen?

Visie op klantcontact >>

Wat wil je bereiken met klantcontact? Welke kanalen zet u in? Welke beleving bied u, uw klanten en hoeveel mag dat kosten? Succesvolle organisaties hebben een heldere en duidelijke visie. Een visie die aansluit bij de marketingstrategie en in lijn ligt met de doelstellingen van de organisatie. Een visie die leidraad is voor het realiseren van de optimale klantbeleving.

Het ontwikkelen van een degelijke en onderbouwde visie kost tijd. Daar gaat veel aan vooraf. Begeleiding bij de ontwikkeling van een visie kan een cruciaal verschil maken. BRW Groep gebruikt verschillende technieken en werkvormen om de visie helder en duidelijk boven tafel te krijgen. Wij helpen met de formulering, en geven u inzicht in keuzes en consequenties.

De ontwikkeling van een visie is echter een start, geen einddoel. Wij geloven in "visie zonder actie is een droom, actie zonder visie is tijdverspilling". Zonder een goede uitvoering, heeft u niets aan een visie. We helpen u daarom ook om de vertaalslag te maken van visie naar de uitvoering.

Eens een keer van gedachten wisselen? Neem contact op met ons:

Tel: 088 - 337 6360 of mail: info@brw.nl

Neem contact op met BRW Groep
Bel: 088-337 63 60