cvs apotheek apotheek uur http://hollandpillen.com/ medicijnen voor paniekaanvallen
BRW customer experience

Wilt u ons volgen?

Quality management


BRW Groep heeft de afgelopen jaren veel organisaties en instellingen geholpen met het werken aan kwaliteit. Dat kwaliteit geleverd moet worden, is vaak vanzelfsprekend. De manier waarop je dat concreet maakt, is dat vaak niet. Vanuit een klant bekeken is kwaliteit eenvoudig te benoemen: geen fouten maken en beloftes nakomen. Vanuit dát klantperspectief helpen wij om de prestaties van mensen, middelen, processen en organisaties te verbeteren. Met een korte analyse leveren wij een concreet stappenplan op, gericht op de verbetering van de klantbeleving.

Quality management begint vandaag!

Tijdens zo'n analyse, of quick scan, komt eerst de beleving van de klant aan bod. Als er nog geen klanttevredenheidsmetingen worden gedaan, dan regelen wij dit. Een snelle, goed gefundeerde enquête levert een prima inzicht in bijvoorbeeld het herhaalverkeer en de beleving van de deskundigheid van de medewerkers. Onmisbaar tijdens de quick scan zijn observaties op de werkvloer en het meeluisteren met medewerkers. Ook kijken we naar de klachten van klanten, vaak een rijke bron met verbeteringsmogelijkheden voor de organisatie. Tenslotte wordt de beschikbare managementinformatie bekeken. In een aantal werkdagen (meestal twee tot vijf) en een doorlooptijd van twee à drie weken sluiten wij de quick scan af met een beknopte presentatie van onze bevindingen en aanbevelingen. Slotakkoord is het stappenplan: in vijf á tien concrete stappen naar een betere kwaliteit van de dienstverlening.

BRW Groep en Quality management

BRW Groep heeft ruime ervaring met het invoeren van Quality management en het gebruik van ondersteunende systemen bij verschillende organisaties. In een oriënterend gesprek zullen wij graag voor u de investeringen en het mogelijke rendement indiceren. Een realistische kosten/baten berekening is daarbij vanzelfsprekend.

Ja, leuk! Ik wil meer weten over Quality management

 1. Naam bedrijf(*)
  Geef aub uw bedrijfsnaam aan.
 2. Aanhef(*)
  Kies aub uw aanhef
  Initialen(*)
  Vul aub uw initialen in.
 3. Tussenvoegsel
 4. Achternaam(*)
  Vul aub uw achternaam in.
 5. Functie(*)
  Vul aub uw functie in.
 6. Mobiel(*)
  Vul aub uw mobiele nummer in.
 7. E-mail(*)
  Vul aub een geldig e-mail adres in.
 8. Uw vraag(*)
  Excuses, dit veld moet ook nog worden ingevuld
 9. Invalid Input
 10. Captcha
  Captcha
  De cijfers komen helaas niet overeen.

Neem contact op met BRW Groep
Bel: 088-337 63 60