cvs apotheek apotheek uur http://hollandpillen.com/ medicijnen voor paniekaanvallen
BRW customer experience

Wilt u ons volgen?

Maak kennis met BRW Groep


BRW Groep is een Nederlands bedrijf dat zich sinds 1999 richt op het ontwikkelen, verbeteren en besturen van Customer Experience Management. Wij zijn gespecialiseerd in klantbeleving. BRW Groep levert u de benodigde kennis en ervaring door de inzet van onze specialisten

Missie

Organisaties richten zich nog veel op hun kernprocessen. Een optimale klantbeleving als onderdeel van het Customer Experience Management programma, is hierbij van essentiële waarde voor het bestaansrecht van bedrijven. Op dit vakgebied willen wij een toonaangevende speler zijn.

Visie

BRW Groep streeft naar optimale klantbeleving, waarbij ook het evenwicht tussen kwaliteit, service, kosten en klanttevredenheid dient te worden gerealiseerd. In één keer goed, via elk gekozen kanaal, klantgericht én met passie.

Karakter en kernwaarden

Het karakter van BRW Groep in trefwoorden: pragmatisch, mensgericht, doen wat je belooft, met tempo en diepgaande kennis van klantbeleving én klantcontact. In een van onze ‘Pizzabijeenkomsten’ hebben wij gezamenlijk de 5 kernwaarden van BRW Groep vastgesteld:

Gedreven - professioneel - zelfbewust - betrokken  - deskundig

Neem contact op met BRW Groep
Bel: 088-337 63 60