cvs apotheek apotheek uur http://hollandpillen.com/ medicijnen voor paniekaanvallen
BRW customer experience

Wilt u ons volgen?

COPC als kwaliteitsmodel

Kwaliteitsmodellen of besturingssystemen zijn hulpmiddelen voor de operationele besturing van klantcontact. Zij geven richtlijnen hoe u klantcontact kunt besturen, wat u moet meten, welke processen er nodig zijn en hoe je dit organiseert. Het geeft tools en handvatten voor snelle service, kwaliteit en tevreden klanten. Er zijn verschillende modellen en systemen, bijvoorbeeld COPC, ECCS en Lean. Nieuwsgierig wat het voor jouw organisatie kan betekenen? BRW Groep heeft ruime ervaring op het gebied van het implementeren van kwaliteitsmodellen en systemen.

COPC

Customer Operations Performance Center (COPC) is een internationaal toegepast besturingsmodel voor klantcontactcentra. Het model wordt gebruikt om kwaliteit en prestaties te meten bij het contact met klanten. COPC is gebaseerd op de best practices van ruim 200 toonaangevende klantcontact omgevingen wereldwijd. In Nederland werken o.a. KPN, Webhelp en het UWV volgens dit besturingsmodel.

Maak het verschil met COPC

BRW Groep heeft aantoonbare ervaring op het gebied van COPC implementatie. Wie zijn COPC traject in handen legt van een BRW consultant, kan erop vertrouwen dat dit traject deskundig en optimaal wordt begeleid. Als enig adviesbureau heeft BRW Groep ook ervaring met certificeringstrajecten. Het merendeel van onze consultants is COPC registered coördinator en beheerst het besturingsmodel tot in de finesses.

Ja, leuk! Ik wil meer weten over COPC

Geef aub uw bedrijfsnaam aan.

Kies aub uw aanhef

Vul aub uw initialen in.

Vul aub uw achternaam in.

Vul aub uw functie in.

Vul aub uw mobiele nummer in.

Vul aub een geldig e-mail adres in.

Excuses, dit veld moet ook nog worden ingevuld

Invalid Input

Captcha
De cijfers komen helaas niet overeen.

Neem contact op met BRW Groep
Bel: 088-337 63 60